Ons doel is een nieuwe generatie op te voeden die in vuur en vlam staan voor Jezus. Elke week brengen wij de kinderen dichterbij God door middel van worship, interactieve lessen, games, en natuurlijk, lots of fun!

Jezus heeft gezegd: ‘Laat de kinderen bij Mij komen. Houd ze niet tegen.’ Kinderen zijn heel belangrijk en kostbaar in Gods ogen, en dat vinden wij ook!

Alle Blessing Churches in Nederland werken met The Blessing Kids Curriculum. Elke les heeft een Bijbelverhaal, een spel, een werkje voor verschillende leeftijdsgroepen en een Bijbeltekst om uit het hoofd te leren. Met deze lessen gaan de kinderen door de hele Bijbel heen.

TheBlessingKids

In elke Blessing Church is er kinderopvang voor verschillende leeftijdsgroepen van 0 tot 11 jaar. 

Baby's ontdekken wie God is door de liefde, de zorg en het gebed van onze leiders.

Peuters worden spelenderwijs vertrouwd met de Bijbel door middel van zang, verhalen en knutselen.

De oudere kids kinderen ontdekken wie God is door middel van Bijbelverhalen, leuke activiteiten, aanbidding en gebed die passen bij hun leeftijd.

 

We leren de kinderen in God te geloven en wat het betekent om als christen te leven.

All Kids 1st YouTube

Kijk elke zondag en woensdag naar een nieuwe video. Samen met tante Ela, tante Ken, tante Dani en tante Mona gaan we gezellig dansen, springen, zingen, knutselen en super lekkere snacks maken. Ook vertellen we vertellen spannende, inspirerende bijbelverhalen. Kinderen zullen niet de hele tijd aan een scherm gekluisterd zitten, maar zullen juist aangemoedigd worden om actief te zijn tijdens de aanbidding en de spelletjes.

TheBlessingKids_Online.png
Shopping Basket